prospek Google Adwords by sifuadwords

sifu-adwords-sub-headline

izham-amri-sifu-wanmus-google-adwords-result

google-adwords-2

seminar-google-adwords-g-step

Teori mudah tentang bisnes ialah jual di pasaran besar. Lagi besar pasaran anda, lagi besar untung anda! Lagi mudah produk anda terjual! Jika sekarang peniaga berebut menjual di pasar-pasar, pasaraya, mall kerana pembeli tertumpu disitu. Mereka mencari barang keperluan dan kehendak mereka di situ.

Tapi untuk peniaga online atau peniaga biasa ingin mengiklan produk mereka di online, pasaran paling besar berada di mana? Pasar besar di dunia online = GOOGLE!

sifuadwords_12 sifu-adwords-kenapa-google

Kerana dari dulu lagi ternyata tiada enjin carian dapat mencabar Google.. Sehingga Oktober 2014, Google memegang pasaran enjin carian sehingga 89% untuk seluruh dunia! WOOWW!! Yahoo! dan Bing pun baru dapat 4% dari market enjin carian seluruh dunia.

adwords-malaysia-worldwide-market-share-of-leading-search-engines-2010-2014

59-billion

Dalam kajian pada 2014, pencarian maklumat di google sahaja menunjukkan jumlah yang terlalu besar iaitu 5.922 bilion SEHARI! Itu 2013, sekarang sudah 2016 pastinya makin bertambah.

result-google-search-2013-edit

ika kita kira di Malaysia hanya ada 0.1% dari jumlah tersebut, ianya jumlah tetap besar iaitu dalam 5.9 JUTA SEHARI!

KENAPA kita nak biarkan mereka ini pulang tangan kosong tanpa membeli produk kita? Mereka ini semua prospek kita di Google. Jangan biarkan orang lain mendapat pulangan dari mereka. Mulakan iklan anda di Google hari ini. Tapi jangan try and error sebab gerenti makan masa atau kos terlalu tinggi.

sifu-adwords-seo-vs-sem

KEJAP!! Kenapa perlu berbayar? yang FREE SEO kan ada??

Ok di Google ada 2 jenis strategi pemasaran atau marketing iaitu SEM dan SEO.

SEO atau Search Engine Optimization adalah teknik percuma. Namu perlukan lebih 200 faktor untuk anda buat bagi dapatkan ranking yang tinggi di result page Google. Jika anda lihat, 200 faktor ini tidaklah mudah dan tidaklah cepat untuk disiapkan. Minimum result dalam 5-6 bulan paling cepat jika anda adalah seorang yang pandai SEO. Jika tidak, mungkin kerja anda sia-sia sahaja. Masuk pun page 6-7 di Google. Masa habis begitu je TAPI jualan 0! Sakit hati kan?

Dalam berniaga, masa adalah UNTUNG! Jadi teknik yang lebih cepat ialah SEM atau Search Engine Marketing dan di Google namanya Google Adwords. Hasilnya lebih cepat di mana result anda akan keluar di page Google kurang 5-10 minit, di ranking lebih tinggi dan semestinya DAPAT TRAFIK dan KLIK lebih TINGGI!

Google adwords atau ada juga memanggilnya Google Ads ini ialah peluang pengiklanan di rangkaian Google samaada di Google Search Network (iklan akan keluar di page search google.com atau google.com.my) dan Google Display Network seperti di Blogspot, Youtube, Berita Harian, Harian Metro, Blog Beautifulnara dan banyak lagi.. Jumlahnya? berjuta-juta page. Iklan Google Display akan keluar di web atau blog yang memaparkan Google Adsense.

Jadi advertiser atau pengiklan di Google Adwords bayar kepada Google untuk keluarkan iklan mereka. Google pula bayar kepada pemilik web dan blog yang paparkan iklan Google Adsense di mana iklan terpapar tu dari iklan Google Adwords lah (Google Display Network). Itu yang perlu anda belajar supaya lebih faham dan tepat cara anda beriklan.

Contohnya seperti gambar di bawah, pengguna mencari maklumat tentang “Tudung Online” dan result yang keluar semuanya berkaitan tudung online termasuk iklan dari Google Adwords ini sendiri. Jadi anda dapat paparkan iklan anda kepada mereka yang memang sedang mencari maklumat tentang produk dan servis anda. Sampaikan kepada mereka web anda secara tepat dan mudah dilihat iaitu di ranking tinggi.

sifu_adwords_wanmus_tudung_online_result_page_google_adwords_iklan_google_ads

Lagi tinggi ranking web anda terpapar, lagi tinggi potensi untuk di klik. Lagi banyak klik jawabnya lagi banyaklah prospek anda ditarik masuk ke web jualan anda dan jika trafik di tarik itu cukup berkualiti, memang jualan anda akan mencanak NAIK!

tak-percaya

seminar-g-step

sifu-adwords-kenapa-nak-berjimat

Jika dengan modal kecil anda dapat hasilkan jualan?

Dengan SEM ini atau Search Engine Marketing (di Google namanya Google Adwords ini) ianya cepat dan mudah jika anda tahu caranya. Cara cepat dan mudah inilah yang saya ajar di Bengkel Step By Step Google Adwords ini.

Apa yang bestnya, di Google Adwords ni anda boleh pilih untuk target market anda sahaja contohnya anda jual produk untuk orang di Malaysia sahaja, jadi sasarkan iklan atau target iklan di Google Adwords anda untuk penduduk di Malaysia sahaja. Malah anda boleh sasarkan mengikut negeri, daerah atau radius yang anda mahukan.

MITOS! Kos per klik di Google Adwords mahal

FAKTA! Kos Adwords ada lebih murah dari kos Ads lain! CTR pun lebih bagus!

Ambillah peluang ini untuk belajar Google Adwords dari Pakar Google Adwords Malaysia..Belajar Google Adwords dari pakar supaya iklan anda nampak cantik, menarik dan kos yang lebih murah berbanding pesaing!

kos-rendah-cpc-edit

sifu-adwords-siapa-saya-wanmus

as

  • Certified Google Adwords
  • Google Partners (Badged Agency)
  • Lebih 7 tahun pengalaman
  • Belajar dengan Brad Geddes, sifu #1 dunia Google Adwords di New York, USA.
  • Menang hadiah cabaran Google
  • Speaker jemputan untuk Akademi Jootawan
  • Usahawan internet dari 2007
  • Speaker Seminar Lejen IM
  • Speaker jemputan untuk IPT
  • Speaker jemputan untuk GLC

google-partners-malaysia-sifu-adwords-wanmus

Saya adalah antara Certified Google Adwords di Malaysia di bawah program Google Partners. Syarikat saya juga adalah certified Google Partners di mana hanya ada 23 syarikat sahaja certified Google Partner di Malaysia. Certification ini menunjukkan secara teorinya dan praktikalnya saya terbaik untuk mengajar dan membantu anda membuat iklan dan belajar tentang Google Adwords.

PartnerBadge-151030

Oppss bukan itu sahaja. Tambah pula dengan pengalaman saya menggunakan Google Adwords ini lebih dari 7 tahun, saya pastinya dapat membantu anda secara tips dan trick bagaimana membuat iklan terbaik di Google Adwords. Jadi bukan teori semata saya akan ajarkan anda!

sifu-adwords-tiada-lagi-try-and-error

Jika anda mahu cuba-cuba sendiri, mungkin berjaya dan mungkin tidak. Lagi teruk duit anda dah habis banyak tapi tiada hasil. Nak belajar Google Adwords tak susah cuma perlu tahu dari asas dan diajar oleh mereka yang betul-betul tahu dan faham tentang Google Adwords.

Jangan bertangguh lagi. Apa yang akan dikongsikan ialah 100% dari lebih7 tahun pengalaman saya menggunakan Google Adwords bermula dari 2008 hingga kini dalam mempromosikan dan mengiklankan produk dan perkhidmatan saya secara online. Ini faktor utama kenapa anda WAJIB belajar Google Adwords dengan video panduan Google Adwords ini. Belajar Adwords tidak susah jika betul cara dan orangnya.

Di Seminar Google Adwords G-Step Up, kami bantu anda melalui seminar seperti ini sehingga berjaya meletakkan web anda di Google. Jika anda belajar dan ikuti kelas sebaiknya, tiada masalah untuk web anda berada di ranking paling atas melangkaui pesaing anda.

intipati-seminar-google-adwords-g-step-up

  1. Kenali The Power of Google
  2. Rahsia sebenar Google Adwords
  3. Do & don’ts polisi dalam Google Adwords
  4. Algorithm? Ranking?
  5. 3 Teknik SHHHH Keyword
  6. Teknik BF
  7. Teknik BSB
  8. Interface & jargon dalam Google Adwords
  9. Teknik tulis iklan menggoda jiwa
  10. LIVE Step by step akan ditunjukkan oleh Sifu WanMus
  11. Ilmu disedut dari Brad Geddes di New York, USA.

sifu-adwords-tak-perlu-website-untuk-adwords

IYA!! TAK PERLU ADA WEBSITE PUN TAK APA!

Di Google Adwords anda boleh iklankan :-

  • Website anda (sebaiknya)
  • Squeeze page @ Minisite anda
  • Blog anda
  • Iklan di mudah.my @ Forum
  • Fanpage Facebook anda (Album @ Post)
  • Semua web..
    *semuanya bergantung ikut polisi google (akan diajar nanti)

sifu-adwords-berjayakah-peserta-testimoni

Untitled-4

sifu-adwords-testimoni-aqif-azizan

testimoni-video-belajar-google-adwords-norhayati

testimoni-video-belajar-google-adwords-altimet testimoni-video-belajar-google-adwords-halim

testimoni video adwords

kenapa-wajib-sertai-seminar-google-adwords

sifuadwords

  1. Anda sanggup dan boleh “khatam” 2 kitab Google Adwords ni kurang dari 2 bulan? 2 buku ini adalah buku dari 2 sifu Google Adwords dunia.. dan tebal keseluruhan 2 buku ini ialah 360 + 620 = 980 muka surat! JANGAN RISAU, saya akan kongsikan intipati penting dari buku ini kepada anda dalam Seminar Google Adwords G-Step Up ni.
  2. Anda sanggup habiskan 7 tahun untuk dapatkan pengalaman run, test dan optimize iklan Google Adwords? JANGAN.. saya akan kongsikan pengalaman dan ilmu  yang saya ada dengan anda nanti.. Jangan bazirkan masa anda!
    ss
  3. Anda sanggup bayar lebih RM 20,000 untuk ke New York, US belajar dengan sifu #1 Google Adwords iaitu Brad Geddes? Beliau adalah orang terawal yang dianugerahkan oleh Google sebagai tenaga pengajar Google bertauliah. Malah dah beribu seminar dan bengkel beliau yang dihadiri oleh pemain Google Adwords seluruh dunia. Syarikat besar pun bayar beliau untuk menjadi konsultan kepada mereka. JANGAN.. cukup saya sahaja ke sana, dan saya akan kongsikan ilmu tersebut dengan anda..
  4. Seminar Google Adwords G-Step Up ini adalah seminar Google Adwords TERBESAR di Malaysia setakat ini.
  5. Seminar Google Adwords yang dijalankan dalam Bahasa Melayu sepenuhnya!
  6. Seminar bukan TEORI semata.. Ianya melibatkan Teori + Praktikal + Pengalaman..

sifu-adwords-maklumat-seminar

Tarikh: 30 Julai 2016 (Sabtu)

Masa: 8.30 am – 10.00 pm (pendaftaran bermula 8.00am)

Terhad: 300 peserta sahaja

Perlu bawa: Buku Nota & Pen

*Laptop dan beg besar TIDAK digalakkan untuk dibawa.

gambar-gstep-up-sifuadwords-23jan

vip-vs-general-sifu-adwords

TIKET VIP:

  1. Kerusi PALING hadapan dengan pentas
  2. Lebih dekat dengan speaker
  3. Mendapat T-shirt LIMITED edition
  4. Merchandise istimewa SifuAdwords
  5. Ilmu & perkongsian Google Adwords

TIKET GENERAL:

  1. Seat BELAKANG dengan seat vip
  2. Merchandise istimewa SifuAdwords
  3. Ilmu & perkongsian Google Adwords

harga-sifu-adwords

lokasi-sifu-adwords

tabung-haji

Dewan Menara Tabung Haji, Tingkat 1,
Lembaga Tabung Haji, Jalan Tun Razak, 50450 Kuala Lumpur

Disclaimer: Seminar ini adalah seminar perkongsian berdasarkan teori dan pengalaman sebenar Sifu Wanmus selama lebih 7 tahun dalam Google Adwords. Apa yang kami janjikan ialah ilmu yang anda boleh gunakan untuk bisnes anda. Kami tidak menjanjikan sebarang kenaikan jualan secara mendadak selepas menyertai seminar belajar Google Adwords ini namun ianya tidak mustahil! Seminar ini bakal memberi impak positif kepada bisnes anda jika ilmu yang diajarkan digunakan sebaiknya.

Untuk menjaga perjalanan seminar, hanya peserta berumur 13 tahun ke atas sahaja dibenarkan masuk. Bayi atau kanak-kanak tidak dibenarkan masuk ke dalam dewan. Pihak urusetia berhak untuk menghalang individu yang menganggu kelancaran seminar.

Jika ada masalah ketika mengisi borang atau membuat bayaran, hubungi kami:
1- email ke sifu@sifuadwords.my
2- atau sms/whatsap ke 012-6555 446

Tempat TERHAD Daftar segera!

arrow-down-myekamus

 KLIK UNTUK DAFTAR